Adja meg email címét!

Bértartás

Lovasklubunk célja az, hogy minél sokoldalúbban kielégítse a bértartóink igényeit. Ennek érdekében bevezettünk olyan szolgáltatásokat, amelyek ezt a célt igyekeznek megvalósítani. A bértartási szerződésben foglaltakon túl néhány tulajdonos részéről gyakran felmerül az igény olyan segítségre, amelyekre nem mindenki tart igényt, de nekik fontos lenne. Ezek külön díjazás ellenében bárki számára elérhetőek. Emlékeztetésképpen álljon itt a Klubra és a bértartókra vonatkozó néhány szabály.

A személyzet minden nap minden lovat egyszer leápol. A munkarend szerint ez a reggeli időszakra esik. Ezután a lovak karámba mennek, ha más utasítás nincs. Ha valaki nem szeretné, hogy a lova meghemperegjen kint és poros vagy sáros legyen, akkor kérje a személyzetet, hogy a lovaglásig ne vigyék ki karámba.

Szükség esetén a gyógyszerek beadását az abrakmestes az állatorvos utasítása szerint végzi.

Ha az idő sáros, a karámból való behozáskor a lovak lábát a személyzet lemossa.

Lovaglás után a saját lovát mindenkinek saját magának kell rendbe tennie.

A lovagláshoz használt felszereléseket a lovaglás után mindenki tegye a helyére, ne maradjon semmi az istállóban. A nyeregtartókat használat után le kell hajtani.

Ha valaki táplálékkiegészítőt szeretne adni a lovának, akkor azt névvel megjelölve adja oda az abrakmesternek, aki gondoskodik a pontos adagolásról.

Ha valaki megfürdeti a lovát, vagy a patamosóban patát ápol, sörényt nyír, stb, kérjük, hogy a végén a sarat, sörényt, stb távolítsa el, söpörje össze, és tisztán hagyja ott a területet.

A lovagló felszereléseket, nyerget, kantárt, izzasztót kérem, hogy tartsák tisztán, és minden esetben ügyeljenek lehetőség szerint a rendre.

A ló patáját a boxból való kivezetés előtt tisztítsák ki, hogy ne szóródjon végig a szalma az istállóban.

A legkisebb bizonytalanság vagy veszély esetén is nyugodtan kérjék a személyzet segítségét, szívesen segítünk bármikor és bármiben.

Galga Lovasklub · Galgamácsa, Fehér u. 1. · Tulajdonos: DR. HORVÁTH RÉKA · Tel.: +36 (30) 949-2806